Kunstontwerp op maat

Elke dag lopen we door grauwe straten met lelijke gebouwen. Deze plekken konden een veel betere uitstraling hebben. Wij werken graag samen met gemeentes en/of eigenaar om hier iets moois van te maken. Wij kunnen alle muren op straat een nieuw aangezicht geven!

Wil je graag een decoratie voor je kinderkamer?

Elk kind heeft een droom. Waar droomt jouw kind van? Om het winnende doelpunt van een topclub te maken of een echte prinses te zijn? 

De kinderlijke fantasie kent geen grenzen. Hoe leuk is het dus om zijn/haar kamer om te toveren tot de mooiste droomwereld!

Spray kunst is bij uitstek geschikt voor reclamedoeleinden of het creëren van een bepaalde (bedrijfs)sfeer. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, discotheken of andere horecaondernemingen.

Maar ook instellingen of bedrijfsgebouwen krijgen een meerwaarde door fraaie graffiti, passend bij de functie of de boodschap van het bedrijf.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor binnen en buiten.

Laat ons uw muur in een kunstwerk omtoveren!

Heeft u een lelijke muur, een garagedeur, of een ander leeg oppervlak buiten dat u graag op zou willen fleuren? Ik kan een design voor u maken en dat na uw goedkeuring in de werkelijkheid uitwerken. We kunnen dit aanbieden voor een gunstig tarief, want wij worden ook blij van een mooie openbare ruimte! Voor meer informatie stuur mij een foto van het werkgebied.

Mural

Diversen

Hulp nodig?